<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Storkontrakt med ConocoPhillips – aksjen bykser frem

Beerenberg har signert en seksårig kontrakt med oljeselskapet ConocoPhillips. Kontrakten defineres som «stor».

Publisert 26. mars 2024 kl. 13.20
Oppdatert 26. mars 2024 klokken 13.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 155 ord
USIKKER VERDI: Beerenberg definerer kontrakten som «stor», men er fortsatt ikke sikre på hvor mye den er verdt. Foto: NTB

Oljeserviceselskapet Beerenberg, som gikk på børs i fjor høst, melder tirsdag om en «stor» seksårig kontrakt med oljeselskapet ConocoPhillips Skandinavia, kommer det frem i en børsmelding tirsdag. Kontrakten har to opsjoner på opptil tre år hver, som potensielt kan bety en varighet godt inn i 2030-årene.

Serviceselskapet definerer en «stor» kontrakt til å være på over 200 millioner kroner.

Kontrakten dekker isolering, stillas og overflatebehandling (ISO-arbeid) på feltene i Nordsjøen som opereres av ConocoPhillips. Oppstart er forventet i andre kvartal 2024.

Kontraktsverdien vil bli bestemt av fremtidige bestillinger for ISO-arbeid de neste seks årene, og verdien er derfor usikker. Verdien er for øyeblikket anslått til å ligge i området mellom 200 millioner og 300 millioner kroner årlig.

– Med denne kontrakten styrker vi vår posisjon i markedet på den norske kontinentalsokkelen, utvider vår virksomhet i Stavanger og skaper ytterligere muligheter for våre ansatte og samarbeidspartnere, kommenterer adm. direktør Arild Apelthun.