restaurant
søndag 12. mai 2024
Knallsterk femmer for nykommeren på Aker Brygge
lørdag 13. april 2024
Mekling i gang for hotell- og restaurantbransjen
søndag 24. mars 2024
Utvider restaurantdriften på Bygdøy
fredag 22. mars 2024
Matblogger åpner restaurant
Matblogger Jan Henrik «Gladkokken» Syversen åpner sin første restaurant. Med på laget har han Eik Servering.
lørdag 16. mars 2024
Olav Thon-restaurant overrasker
At et fiskemåltid på en brun pub er på nivå med Sjømagasinet og Lofoten Fiskerestaurant noen kilometer lenger sør i Oslo, så ikke anmelderne komme.
fredag 16. februar 2024
Lunsjguiden: Fotball og duftlys hånd i hånd
Når to fotballidioter havner på sportspub for å spise en forretningslunsj, blir resultatet alt annet enn forventet.
torsdag 30. november 2023
To konkurser på kort tid - nå får «Lompa» ny eier
Olympen har gått over ende to ganger på halvannet år. Nå akter Terje Tuft å blåse nytt liv i det 124 år gamle Oslo-utestedet.
tirsdag 7. november 2023
– Jeg vet ikke om noen i bransjen som er større enn oss
Eik Servering fortsetter sin ekspansjon. Nå skal det hentes penger til videre vekst, og til neste år akter restaurantgruppen å kikke over svenskegrensen.
onsdag 25. oktober 2023
Utenlandsetablering sved på bunnlinjen
Høye underskudd ved restaurantene i utlandet ga blodrød bunnlinje i Olivia-kjeden i 2022.
fredag 13. oktober 2023
Selger svinaktig lønnsom restaurant
Ekteparet Hegbom har i en årrekke tjent gode penger på Oslo-restauranten Den Glade Gris. Nå selger de gullgruven til Eik Servering.
Last flere artikler